Dé Brasserie van Sneek

Een gezellige brasserie met een verfijnde keuken? Daarvoor ben je bij De Koperen Kees zeker aan het goede adres. Maar wat je met name op deze plek kan vinden is een kennismaking met het onverwachte.

Atsje Schilstra en Leo de Ree laten iedere bezoeker met liefde kennismaken met de beste en meest verrassende gerechten en wijnen. Beiden met jarenlange ervaring op het vlak van horeca en ondernemen; uit een overtuiging om vol toewijding een toegankelijk restaurant op hoog niveau te leiden.

Een wisselende kaart om u iedere keer te kunnen verrassen

Ons doel is mensen verrassen! En daarom voegen wij vaak nieuwe gerechten toe aan onze kaart! Bekijk snel onze laatste kaarten!

Wat anderen zeggen over ons!

Uitgebreide wijnkaart

Onze wijnkaart is met zorg samengesteld. Om de wijnen toegankelijk en betaalbaar te houden rekenen we de flessen niet naar marge maar naar toeslag.

Vergaderzaal

Boven onze brasserie hebben wij een unieke vergaderzaal met alle faciliteiten die nodig zijn. Wij zorgen voor de catering

Verrassen is het toverwoord

Onze variërende kaart zorgt er voor dat u keer op keer kunt genieten van nieuwe gerechten! Daarnaast werken wij uitsluitend met verse producten .

Allergie? Geen probleem

Heeft u een allergie? Dat is voor ons geen probleem, wij koken met aller liefde een allergene vrije maaltijd voor u. Geef bij de reservering aan waar onze koks rekening mee moeten houden.

Laatste nieuws

Benieuwd naar onze laatste nieuwtjes? Lees hier de meest recente nieuwsberichten.

  • Voor wie ga jij koken?!   Te reserveren t/m 12 februari. Te bestellen voor de dagen 13 of 14 februari. Afhalen of thuisbezorgd tussen 14:00-16:00 uur.

  • Feestelijk het jaar uit!   Reserveren kan t/m 30 december. Bezorgen / afhalen op de 31e van 14:00-16:00 uur.

  • Feestelijk het jaar uit!   Reserveren t/m 30 december. Bezorgen / afhalen op de 31e van 14:00 – 16:00 uur.

In het kort

De Koperen Kees is een gezellige brasserie met verfijnde keuken. Wij laten je graag kennis maken met het onverwachte. Ons doel is om iedere bezoeker kennis te laten maken met de meest verrassende gerechten. Wij streven er naar om een toegankelijk restaurant op hoog niveau te zijn.

Contact

Openingstijden:

Maandag t/m zondag vanaf 11:00 uur

Telefoonnummer: 0515-422300

Email: info@dekoperenkees.nl

Adres: Parkstraat 1, 8601 GS Sneek